Concursos

COncurs Instagram.jpg

Des de La Festa dels Miquelets volem que participeu amb nosaltres de manera activa. Per això hem decidit convocar el 3r Concurs d’Instagram de La Festa dels Miquelets.

En aquest concurs tots podreu convertir les vostres experiències viscudes durant La Festa en fotografies magnífiques i optar a guanyar un dels premis que tenim preparats! Aquests premis constaran d’un lot de productes de La Festa i s’atorgaran a les tres millors fotografies. Cada premi representarà un concepte clau de La Festa dels Miquelets i regirà el criteri dels jutges a l’hora de premiar cada fotografia.

Categories

  • La foto històrica: Busca els moments més colpidors, impactants o emotius de tota la història que envolta La Festa. La història és un element clau d’aquesta festivitat, per això es triarà la foto que millor transmeti aquest moment històric representat durant La Festa dels Miquelets. Pots fotografiar els soldats patrullant, el campament preparant-se pel combat, l’èpica batalla contra l’exèrcit borbònic o el sempre imponent Consell de Guerra.
  • La foto del poble: Que seria La Festa dels Miquelets sense la gent que l’omple? Captura les experiències i vivències dels assistents i participants de la festa. Aquella parella embadalida mirant com treballa el ferrer, un botiguer feliç tornant el canvi al seu primer client o tot el poble observant com les autoritats homenatgen els herois caiguts.
  • La foto dels nens i les nenes: aquest any els infants tornen a tenir la seva Festa dels Miquelets a mida: tots sabem que els petits i les petites de casa són els més importants. Entre tots els moments màgics que viuran, troba aquell instant en què el somriure d’un nen o d’una nena és capaç d’atraure tota l’atenció del voltant. D’activitats per a ells i elles no en faltaran, consulta el programa!

Com participar-hi?

Per a participar en el concurs només hauràs de realitzar uns senzills passos:

  1. Segueix-nos a l’Instagram de La Festa: @festamiquelets.
  2. Fes la foto.
  3. Puja-la a l’Instagram amb el hashtag #concursmiquelets i etiqueta’ns.

Cada participant podrà presentar un màxim de 3 fotografies, recordeu que només comptarem les fotografies dels nostres seguidors que ens etiquetin i afegeixin el hashtag #concursmiquelets. Sou lliures de posar un títol a la vostra petita peça d’art.

Premis

Els guanyadors es donaran a conèixer el 8 de setembre a través dels perfils que La Festa dels Miquelets té a les diferents xarxes socials. Un cop coneguts els guanyadors, els organitzadors es posaran en contacte amb ells per tal de poder fer arribar els premis. En cas de que un dels premiats no contesti en una setmana, s’escollirà un nou guanyador del premi en qüestió.

A més, les fotografies premiades s’exposaran a La Vermuteria els dies previs a l’edició de La Festa de l’any 2018.

Finalment, gràcies per participar en aquest concurs i, recorda, el més important és que tu i tothom us ho passeu bé!

Guanyadors.jpg


 

concurs aparadors.jpg

En construcció

 


 

concurs dibuix.jpg

Prop de 200 nens i nenes de diversos centres escolars d’Olesa de Montserrat han participat enguany a la primera edició del Concurs de Dibuix Escolar de La Festa dels Miquelets. Després d’intenses deliberacions, el jurat ja ha decidit qui seran els guanyadors i les guanyadores.

Vols saber quins dibuixos han estat premiats?

El veredicte es farà públic durant l’acte de Presentació de La Festa dels Miquelets 2017, que tindrà lloc el divendres dia 1 de setembre a les 19:30h, a la Casa de Cultura d’Olesa de Montserrat.

Us hi esperem!

aa.jpg